PUR Isolatie

De beste prijs voor PUR isolatie

Isolatie met PUR is een perfecte manier om de energiefactuur van uw woning of bedrijf te verlagen. De isolatiewaarde van PURschuim, ook wel Polyurethaanschuim of PU isolatie genoemd, is zeer hoog. PUR spuitisolatie wordt naadloos aangebracht. Door deze slimme en efficiënte toepassing van het isolatieschuim zijn tocht of luchtgaatjes uitgesloten.

Uitermate geschikt als:

• Dak isolatie, tussen de spanten
• Vloer isolatie, thermische - en akoestische isolatie; vloerverwarming geen probleem!
• Kruipkelder isolatie, alsook kelderplafondisolatie
• Zoldervloerisolatie

PUR Spuitisolatie; de beste isolatievorm aan de beste prijs

Polyurethaan is een materiaal met positieve eigenschappen. Op het gebied van isoleren wordt PUR vooral in schuimvorm toegepast. Op die manier is de PUR spuitisolatie perfect en naadloos aan te brengen. Vooral daken en vloeren maar ook zolders kunnen worden behandeld met PUR isolatie materiaal. De cellen houden de droge lucht vast en stoten vochtige lucht af. PUR spuitisolatie kent een lange levensduur en is niet vatbaar voor schimmels. Bekijk tevens alle voordelen van PUR Isolatieschuim en de technische kenmerken.

De prijs van PUR Isolatie

Heeft u interesse in een goede en efficiënte isolatie? Vraag dan naar de PUR isolatie prijs bij Isolatiewerken AFP. Onze goed opgeleide vakmensen hebben ruime ervaring in het aanbrengen van PUR isolatie. Onze werkzaamheden worden veilig uitgevoerd, uw huis wordt vanzelfsprekend keurig behandeld en schoon opgeleverd. U zult versteld zijn over de aantrekkelijke prijs en hoge service van onze vakmensen!

Wilt u aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte? Neem contact op met een van onze medewerkers via het contactformulier of bel 0497 42 86 88.