Vloerisolatie

Koude voeten, een onbehaaglijk gevoel. Het is verleden tijd door de aanleg van goede vloerisolatie. Niet alleen het comfort zal toenemen, de hoge energiefacturen zullen verdwijnen. Gespoten vloerisolatie met schuim zorgt voor warmte en demping van geluid, zowel bij nieuwbouw- als bestaande woningen. Geschikt voor iedere vloer: van huiskamer, zolder tot kelder!

Vloerisolatie voor vloerverwarming

Wordt uw woning op temperatuur gehouden door middel van vloerverwarming? Vloerisolatie bij vloerverwarming zorgt voor een grotere besparing! Gespoten PUR hecht naadloos en kan verwerkt worden zonder boren of snijden. De gebruikte grondstoffen voldoen aan de strengste bouwkundige normen en zijn ATG gekeurd. Indien nodig toppen wij ook de isolatielaag af ter voorbereiding van vloerverwarming. Polyurethaanschuim is vorst -en warmtebestendig van -50 °C tot +100 °C.

EPB-productgegevens databank
IN-SITU SAMENGESTELDE ISOLATIEMATERIALEN (PDF)

Technische Goedkeuring ATG met Certificatie (PDF)

Overzicht R-waarde : Polyurethaanschuim – ATG gekeurd.

DIKTE    R-WAARDE : m².K/W

5 CM     1.90
6 CM     2.40
7 CM     2.80
8 CM     3.20
9 CM     3.60
10 CM   4.00
11 CM   4.40
12 CM   4.80

Vraag vrijblijvend om de eventuele uitvoerings- en betalingsvoorwaarden: info@isolatiewerkenafp.be

PUR vloerisolatie

Werkwijze:

  • Muren, deuren en ramen worden afgeplakt.
  • De vloer dient stof en materiaal vrij te zijn.
  • Spuiten van PUR kan op de vloer en/of op de leiding geplaatst worden
  • Aftoppen van de vloer.(mbt vloerverwarming)
  • Opruimen van de werf

Zoldervloer isolatie

Bent u niet in de mogelijkheid om uw dak te isoleren? Het isoleren van de zoldervloer is een volwaardig alternatief. Het voordeel van zoldervloerisolatie is, dat dit een goedkopere & kleinere ingreep is, doch een evenwaardige oplossing. Deze manier van isoleren is zeer geschikt wanneer u de zolderverdieping gebruikt als stockage ruimte.

De warmte krijgt geen kans meer om tot op de bovenste verdieping te stijgen en houdt de warmte beneden in de leefruimte. Een optimaal wooncomfort en rendement van uw energieverbruik is hier van toepassing.

 

Verloren Zoldervloer isolatie

Is uw zolder een ongebruikte en onverwarmde ruimte en wilt u besparen op energieverbruik? Dan is het isoleren van de zogenaamde "Verloren"zolder een uitstekende oplossing.

Het topproduct Supafil LOFT biedt u de mogelijkheid om u een warmteverlies te besparen van 30 %.
Supafil LOFT is een manier om uw verloren zolder optimaal te isoleren en een aangenaam wooncomfort te garanderen.

Kijk mee in de folder van Supafil LOFT en ontdekt de vele voordelen van deze manier van isoleren:

Supafil isolatie voor de verloren zolder (PDF)
 

Prijzen vloerisolatie of vloerisolatie offerte

U zult zich verbazen over de aantrekkelijke prijzen voor vloerisolatie. Afhankelijk van de soorten vloer in uw woning en de afmetingen kunnen wij u de juiste prijzen voor vloerisolatie presenteren. Wilt u uw vloer isoleren? Contacteer ons voor aanvullende vragen of vraag meteen een scherpe vloerisolatie offerte.